Od 1992.

Upoznajte nas

Pilotska akademija Pegaz je prva privatna letačka škola u Srbiji koju je 1992. godine osnovao profesionalni pilot Ivan Aćimčev. Škola letenja se nalazi u Beogradu, Srbiji na aerodromu Lisičiji Jarak (ICAO: LIBJ) i opremljena je sa 6 aviona, uključujući dva aviona Cessna 172, Cessna 152, Cessna 182, Piper PA-34 Seneca II i Aero Commander AC-680F(P).

Pod rukovodstvom Ivana Aćimčeva, generalnog direktora i osnivača, Pilotska akademija Pegaz ima tim iskusnih instruktora letenja, među kojima je i jedina žena u Srbiji koja je profesionalni instruktor letenja, Tamara Aćimčev. Uz snažnu posvećenost pružanju visokokvalitetnih letačkih obuka, akademija nudi niz usluga.

Pilotska akademija Pegaz je posvećena pozitivnom uticaju na vazduhoplovnu industriju u Srbiji i šire, i izgradila je reputaciju za izvrsnost u obuci letenja i drugim uslugama, uključujući snimanje iz vazduha, padobranske operacije, panoramske letove, oglašavanje iz vazduha itd. Sa timom posvećenih profesionalaca i najsavremenijim objektima, Pilotska akademija Pegaz je idealan izbor za svakoga ko želi da nastavi karijeru u vazduhoplovstvu.

ATO sertifikat