Pegaz Aviation Academy:

Vaš put do neba

Obuka pilota

Naš program obuke pilota nudi kvalitetno obrazovanje, kombinujući nastavu u učionici sa praktičnim iskustvom u letenju. Naši iskusni instruktori i moderne flote aviona osiguravaju studentima znanje i veštine koje su im potrebne da postanu samopouzdani i sposobni piloti i da ostvare svoje ciljeve u avijaciji.

Tandem skok

Tandem skok je uzbudljiv i pristupačan način da se prvi put iskusi padobranstvo. Pružamo profesionalna iskustva tandem skoka, omogućavajući klijentima da dožive uzbuđenje slobodnog pada dok su sigurno vezani za certifikovanog instruktora.

Ostale usluge

Nudimo niz dodatnih usluga pored obuke pilota, uključujući snimanje iz vazduha, panoramske letove, operacije padobranstva i reklamiranje iz vazduha. Sa fokusom na bezbednost i profesionalizam, naša škola letenja je opremljena za rukovanje raznim vazdušnim operacijama, što je čini raznovrsnim i pouzdanim partnerom za niz klijenata.

Naša flota

Ponosni smo što upravljamo modernom flotom od šest aviona, uključujući pouzdane i svestrane Cessna 172 i Cessna 152, kao i avione visokih performansi, Cessna 182 i Piper PA-34 Seneca II i Aero Commander AC- 680F(P). Naši avioni su dobro održavani, redovno servisirani i opremljeni najnovijom navigacionom i komunikacionom tehnologijom za bezbedne i efikasne letove.

Obuka pilota

PPL

Licenca privatnog pilota (PPL) Vam omogućava da upravljate avionom u lične i nekomercijalne svrhe. Da biste dobili PPL, morate proći obuku i položiti ispite iz letenja, bezbednosti letenja i vazdušne navigacije.

CPL

Licenca komercijalnog pilota (CPL) Vam omogućava da budete plaćeni za letenje kao pilot. Da biste dobili CPL, morate ispuniti zahteve za više sati letenja, položiti strože ispite za letenje i proći obuku o naprednim tehnikama letenja i pilotskim veštinama.

ATPL

Licenca pilota za vazdušni transport (ATPL) je najviši nivo sertifikacije pilota, omogućavajući vlasniku da bude kapetan putničkog aviona. Da bi stekao ATPL, kandidat mora imati značajno iskustvo u letenju i položiti niz ispita koji pokrivaju različite tehničke, regulatorne i operativne aspekte komercijalnog putovanja avionom.

IR-SE

Instrumental Rating - Single Engine (IR-SE) je specijalizovani sertifikat koji omogućava pilotu da leti u instrumentalnim meteorološkim uslovima (IMC) koristeći samo instrumente. Ova licenca zahteva dodatnu obuku i testiranje, fokusirajući se na korišćenje instrumenata za navigaciju i let u uslovima smanjene vidljivosti, kao što su oblaci ili magla.

IR-ME

Instrument Rating - Multi Engine (IR-ME) je specijalizovana sertifikacija koja omogućava pilotu da leti na višemotornim avionima u instrumentalnim meteorološkim uslovima (IMC) koristeći samo instrumente. Ova licenca zahteva dodatnu obuku i testiranje, fokusirajući se na korišćenje instrumenata za navigaciju i let u uslovima smanjene vidljivosti, kao što su oblaci ili magla.

FI

Licenca instruktora letenja (FI) omogućava vlasniku da obezbedi obuku letenja za učenike pilote. Da bi dobio FI licencu, kandidat mora imati veliko iskustvo u letenju, položiti pismene i praktične ispite i pokazati sposobnost da efikasno komunicira i podučava veštine neophodne za bezbedan let.

SEP

Single Engine Piston (SEP) sertifikuje pilota da upravlja avionom sa jednim motorom sa propelerima. Ova licenca zahteva određenu količinu letačke obuke i iskustva, kao i uspešan završetak pismenih i praktičnih ispita.

MEP

Multi Engine Piston (MEP) sertifikuje pilota da upravlja višemotornim avionom sa propelerima. Ova licenca zahteva dodatnu letačku obuku i iskustvo, kao i uspešan završetak pismenih i praktičnih ispita, u poređenju sa SEP (Single Engine Piston).

IRI

Licenca instruktora za instrumentalno letenje (IRI) omogućava pilotu da pruži instrukcije i obuku u letenju sa instrumentima za studente pilote koji traže ovlašćenje za instrumentalno letenje. Da bi dobio IRI licencu, kandidat mora da ima trenutni instrumentalni rejting (IFR), značajno iskustvo u letenju i da položi pismene i praktične ispite koji pokazuju svoje sposobnosti instrukcija i podučavanja.

CRI

Licenca instruktora za klasu (CRI) omogućava pilotu da pruži instrukcije i obuku u određenoj klasi aviona učenicima pilotima koji traže odobrenje za klasu. Da bi stekao CRI licencu, kandidat mora imati veliko iskustvo u letenju u klasi aviona, položiti pismene i praktične ispite koji demonstriraju svoje instruktorske i nastavne sposobnosti i ispuniti druge uslove sertifikacije koje su određene od regulatornog tela.

NQ

Noćna kvalifikacija (NQ) je rejting koji se dodaje pilotskoj licenci koja potvrđuje da imalac može da leti avionom noću. Da bi dobio NQ, pilot mora proći dodatnu obuku i ispuniti uslove letačkog iskustva, uključujući minimalni broj noćnih letova, kako bi pokazao stručnost u noćnom letenju i navigaciji.

Učenje na daljinu

Učenje na daljinu u našoj školi letenja je sveobuhvatno rešenje za ambiciozne pilote. Naši iskusni instruktori koriste najnoviju tehnologiju i tehnike kako bi Vam pružili visokokvalitetni trening na dohvat ruke. Bez obzira da li želite da dobijete svoju licencu privatnog pilota (PPL), licencu komercijalnog pilota (CPL), licencu pilota u vazdušnom saobraćaju (ATPL) ili sertifikat letenja po instrumentima (IFR), naš program učenja na daljinu nudi fleksibilan i efikasan način da dostignete svoje ciljeve. Uz raznovrsne resurse i personalizovanu podršku, imaćete sve što Vam je potrebno da uspete i postanete samouveren i vešt pilot.

Detalji o polaganju ispita

Ovde možete pronaći sve informacije koje su Vam potrebne u vezi sa ispitima. Raspored ispita i uputstva o polaganju ispita možete videti ili preuzeti klikom na dugmad. Olakšali smo Vam proces što je više moguće kako bismo osigurali da imate sve potrebne informacije na dohvat ruke.

Ostale usluge

U našoj avio školi, pružamo Vam širok spektar dodatnih usluga. Od spektakularnih panoramskih letova do uzbudljivih padobranskih operacija, naš profesionalni tim posvećen je tome da Vam pruži nezaboravno iskustvo. Uživajte u zadivljujućim pogledima sa naših panoramskih letova ili napravite oštar utisak sa reklamiranjem iz vazduha. Sve naše usluge izvršene su sa najvišim nivoom profesionalizma, čime se osigurava Vaša bezbednost i zadovoljstvo. Bez obzira da li ste iskusni pilot ili jednostavno tražite uzbudljivu avanturu, naše usluge pružaju jedinstven i nezaboravan način na koji ćete iskusiti nebo.

Padobranske operacije

Naše padobranske operacije pružaju uzbudljivo i zadivljujuće iskustvo za ljubitelje avantura i ekstremnih sportova. Sa timom iskusnih instruktora i najsavremenijim opremom, osiguravamo bezbedno i nezaboravno iskustvo. Bez obzira da li prvi put skačete ili ste iskusni padobranac, naše padobranske operacije pružaju priliku da uživate na nebu i doživite uzbuđenje slobodnog pada. Naš fokus na sigurnost, uz stručnost naših instruktora, daje Vam samopouzdanje da se suočite sa ovim uzbudljivim izazovom i stvorite uspomene koje će trajati zauvek. Ako tražite avanturu punu adrenalina, rezervišite svoje iskustvo padobranstva danas i otkrijte uzbuđenje skakanja sa našim vrhunskim timom.

Panoramski let

Naša usluga panoramskog letenja pruža zadivljujući pogled na svet sa visine. Sa flotom modernih aviona i veštim pilotima, pružamo jedinstveno i nezaboravno iskustvo za avanturiste. Bez obzira da li želite da uživate u zadivljujućim pejzažima grada, zabeležite romantičan trenutak sa voljenom osobom ili jednostavno uživate u lepoti letenja, naši panoramski letovi pružaju zaista neuporedivo iskustvo. Sa udobnošću našeg aviona, uživaćete u zadivljujućim pogledima, neverovatnim pejzažima i pogleda na svet koji nećete naći nigde drugde. Rezervišite svoj panoramski let danas i doživite čaroliju letenja na način na koji nikada ranije niste.

Snimanje iz vazduha

Snimanje iz vazduha je moćan alat koji obezbeđuje snimke iz vazduha i podatke koji se mogu koristiti u različite svrhe, uključujući mapiranje, planiranje korišćenja zemljišta, procenu životne sredine i mnoge druge. Naša škola letenja nudi profesionalne usluge snimanja iz vazduha za koje koristimo najsavremeniju tehnologiju i opremu za snimanje slika i podataka visoke rezolucije iz vazduha. Bilo da su Vam potrebni snimci iz vazduha za građevinski projekat, analizu korišćenja zemljišta ili bilo koju drugu svrhu, naš tim iskusnih pilota i geodeta može Vam pomoći da postignete svoje ciljeve na bezbedan i efikasan način.

Reklamiranje iz vazduha

Naša usluga oglašavanja iz vazduha pruža jedinstven i neverovatan način da dostignete svoju ciljanu publiku. Bez obzira da li promovišete proizvod, uslugu ili događaj, naša flota aviona i vešti piloti pružaju zaista inovativnu platformu za prenošenje Vaše poruke. Sa mogućnošću da sa visine dosegne velike mase i privuče pažnju potencijalnih kupaca, naša usluga oglašavanja iz vazduha je moćno oruđe za preduzeća koja žele da se istaknu iz mase. Naš tim stručnjaka će raditi sa Vama da razvije personalizovani plan letenja i strategiju oglašavanja koja će maksimalno uticati i doneti rezultate. Rezervišite svoje oglašavanje iz vazduha danas i uzdignite svoje marketing napore na nove visine.

Ispustanje veterinarskih vakcina iz vazduha

Naša škola letenja sa ponosom nudi jedinstvenu i specijalizovanu uslugu poznatu kao "Izbacivanje veterinarskih vakcina iz vazduha". Ova usluga je dizajnirana da pomogne veterinarskim kompanijama i organizacijama da efikasnije vakcinišu divlje životinje na teško dostupnim lokacijama. Sa našim timom iskusnih pilota i modernom opremom, možemo precizno izbaciti veterinarske vakcine iz vazduha, pomažući u zaštiti populacije divljih životinja i sprečavanju širenja bolesti. Kontaktirajte nas da biste saznali više o ovoj inovativnoj usluzi i kako ona može da koristi Vašoj organizaciji.

Naša flota

Ponosni smo što upravljamo modernom flotom od šest aviona, uključujući pouzdane i svestrane Cessna 172 i Cessna 152, kao i avione visokih performansi, Cessna 182 i Piper PA-34 Seneca II i Aero Commander AC- 680F(P). Naši avioni su dobro održavani, redovno servisirani i opremljeni najnovijom navigacionom i komunikacionom tehnologijom za bezbedne i efikasne letove.

Cessna 152 je visoko upravljiv i efikasan dvosed, idealan za pilote početnike i one koji žele da nastave svoju obuku letenja. Naša škola pilota nudi razne programe obuke na Cessna 152 avionima, omogućavajući studentima stvaranje iskustva i sticanje veština neophodnih za postizanje njihovih ciljeva u letenju.

Cessna 182 je četvorosedni avion poznat po prostranom kabinskom prostoru, pouzdanim performansama i univerzalnosti. Naša škola pilota nudi naprednu obuku na Cessna 182 avionima, omogućavajući studentima da razviju svoje letačke veštine u sigurnom i udobnom okruženju.

Cessna 172 je jedan od najpopularnijih i najpouzdanijih aviona za obuku pilota u svetu. Naša škola pilota ponosna je što pruža obuku na Cessna 172 avionima, omogućavajući studentima siguran i udoban okvir za razvoj njihovih pilotskih veština.

Cessna 172 je jedan od najpopularnijih i najpouzdanijih aviona za obuku pilota u svetu. Naša škola pilota ponosna je što pruža obuku na Cessna 172 avionima, omogućavajući studentima siguran i udoban okvir za razvoj njihovih pilotskih veština.

Piper PA-34 Seneca II je višemotorni avion poznat po stabilnosti i bezbednosti, što ga čini popularnim izborom za naprednu obuku i privatni vazduhoplovni prevoz. Naša škola pilota nudi naprednu obuku na PA-34 Seneca II avionima, pripremajući studente za uspešnu karijeru u avijaciji i pomažući im da postignu svoje letačke ciljeve.

Aero Commander AC-680F(P) je avion visokih performansi poznat po svojoj svestranosti i udobnoj kabini. Naša škola letenja nudi razne operacije sa Aero Commander-om, dajući svima u ovom avionu priliku da iskuse snagu i svestranost ovog aviona.

Mediji o nama

Od popularnih medija smo dobili priznanje i pažnju za naše izuzetne programe obuke i usluge. Na ovaj način, možete videti i čuti izjave iz prve ruke zadovoljnih studenata, kao i da saznate o našim dostignućima i doprinosima vazduhoplovnoj industriji. Bez obzira da li ste sadašnji učenik ili samo istražujete našu školu letenja, ovaj odeljak je dragocen izvor za dublje razumevanje ko smo i za šta se zalažemo. Zato obavezno pogledajte i vidite šta drugi govore o nama!