srpski english

Zašto odabrati Pilotsku Akademiju Pegaz

O pilotskoj akademiji pegaz

Pilotska Akademija Pegaz je prva privatna pilotska škola u Srbiji sa tradicijom dužom od četvrt veka.

Naša flota ima najsavremenije školske avione tipa Cessna i Piper, a teorijska obuka se odvija u skladu sa najnovijim metodama obuke pilota u svetu.

Nakon položenih ispita u Pilotskoj Akademiji Pegaz i Direktoratu Civilnog Vazduhoplovstva, naši studenti stiču pilotske dozvole validne u celom svetu.

Naročito smo ponosni na naše đake koji danas grade karijere u vodećim svetskim avio kompanijama, ali u istoj meri i na one studente koji su se odlučili za pilotske dozvole kako bi odgovorili zahtevnom tempu svog posla i obezbedili sebi mogućnost da samostalno putuju, nezavisni od redovnih avionski linija i njihovih destinacija.

U Pilotskoj Akademiji Pegaz steći ćete vrhunsko znanje i veštine neophodne za bezbedno pilotiranje i upravljanje avionom.

Takođe, omogućićemo Vam kontinuiranu podršku u razvoju i edukaciji kroz naš program „Let avionom“ što će vam pružiti veću sigurnost i samopozdanje u samostalnom pilotiranju.

Takođe, možemo Vam ponuditi polaganje ispita za različite tipove aviona kako bi vaša letačka dozvola odgovarala Vašim potrebama.

Najvažnija stvar u avijaciji je bezbednost aviona, letačkog osoblja i putnika i to je oblast u kojoj nema kompromisa, ujedno to je i naš moto.

Mi smo tu da Vas naučimo da letite! - PEGAZ PILOT ACADEMY